Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (5.50 secunde)
Vifor Rotar) Din ceata din Apuseni s-a desprins o alta transa de Romanie decat asta care ne infecteaza televizoarele.
Daca moartea ar fi doar sfarsitul vietii acesteia biologice, atat de scurte, de pe pamant, atunci de ce frica de ea? ... Moartea este mai mult decat sfarsitul unei vieti scurte si pline de truda. ... Din acest motiv, am ales sa va prezentam un top al celor mai ciudate morti.
Vacanta la care cei 36 de turisti din Republica Moldova au visat un an intreg s-a incheiat tragic, ieri, pe drumul spre casa. Alarma s-a dat ieri dimineata, in jurul orei 9.00, printre toate echipajele de salvatori din sudestul tarii.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Vitaminele B reduc riscul de infarct Surse de B-uri: cerealele integrale, arahidele, legumele verzi, ciupercile, fructele - mai ales caisele, portocalele, bananele -, carnea, organele, pestele, lactatele, ouale Beneficiile vitaminelor din grupa B inca nu s-au epuizat.
Lucrurile par sa mearga din rau in mai rau pentru fostul pilot din Formula 1, dupa accidentul la schi suferit pe 29 decembrie 2013 in Franta.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda. ... Fata statea pe un scaun improvizat, montat ilegal in masina, iar usa din spate a vehicului nu era asigurata.
Premierul nostru se bucura de privilegiul destul de rar vazut prin alte parti de a fi in gratiile opozitiei. In mod normal, opozitia isi ascute coltii de fiecare data cand un sef de guvern face imprudenta sa-si expuna beregata in parlament.
Un barbat a ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care se afla s-a izbit cu violenta intr-un cap de pod.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
Cei mai multi dintre parlamentarii de Constanta au preferat, vineri seara, sa ramana in Bucuresti decat sa se intoarca in teritoriu, motivele fiind vremea capricioasa si accidentul de pe Autostrada Soarelui.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, MICHAEL SCHUMACHER se afla in stare critica.
Campanie de informare a Fundatiei Wings asupra obezitatii si complicatiilor acestei suferinte La copii, stilul de viata si tiparele alimentare pot spori riscul aparitiei timpurii a unor boli precum diabetul.
Atac de cord in timpul sexului. Iata in ce situatii partidele de amor se pot termina tragic De multa vreme, cercetatorii considera ca sexul ii epuizeaza pe barbati, iar moartea in timpul actului sexual, intr-un pat strain, eventual, a devenit frecventa.
Un bol de iaurt furnizeaza 49% calciu, 12% magneziu, 18% potasiu din necesrul zilnic. De asemenea, iaurtul consumat zilnic reduce riscul de diabet tip 2. ... O farfurie de fasole alba asigura 23% calciu, 30% magneziu si 18% potasiu din ratia zilnica.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
google-analytics.com